Lista

40,000 Leke

 • 70.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

40,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.41 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.64 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 57.00 m2
 • Kati 7
 • 1+1 Bosh

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Bosh

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.64 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 57 m2, Ambjenti 1+1 Bosh ...

400 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 10
 • 1+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 10 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 73.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.64 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 73 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 60.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.15 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.41 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

430 Euro

 • 50.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

430 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 0.89 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 50 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 9
 • 2+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.41 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 9 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

540 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

540 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

600 Euro

 • 125.00 m2
 • Kati 1
 • 3+1 E Mobiluar

600 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.64 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 125 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 69.00 m2
 • Kati 7
 • 1+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 69 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

40,000 Leke

 • 100.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 Bosh

40,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.64 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

450 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.64 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

Shtepi me qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2bllk (vilat Amerikane - Rr. Elbasanit) 1 Post Parkimi - Parket / Kondicioner / Grila

370 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+bllk, Modern Me Çdo Gjë Te Re (mine Peza) Kuzh. E Kompletuar **jug - Lindje || Kondi

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

700 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Ne Bllok ( Rruga Nikolla Tupe )

480 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek 21-dhjetori ( Frosina Plaku )

550 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Vilat Amerikane ( Terminali )

550 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek 21-shi ( Frosina Plaku )

500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 1+1 Tek Rruga Elbasanit ( Tek Higjena )

420 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 2+1+2, Rruga E Dibrës, Tiranë 420 € /muaj Id: Pro23855

Me te preferuarat