Lista

750 Euro

 • 180.00 m2
 • Kati 5
 • 3+1, E Mobiluar

750 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.06 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 180 m2, Ambjenti 3 E Mobiluar ...

550 Euro

 • 102.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1, E Mobiluar

550 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.22 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 102 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1, E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.71 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 78.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1, E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.45 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 78 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1, E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.45 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 105.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1, E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.71 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 105 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 105.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1, E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.71 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 105 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

420 Euro

 • 105.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1, E Mobiluar

420 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.45 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 105 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

700 Euro

 • 115.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1, E Mobiluar

700 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.45 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 115 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 106.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1, E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.26 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 106 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

700 Euro

 • 82.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1, E Mobiluar

700 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.13 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 82 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

1,000 Euro

 • 129.00 m2
 • Kati 4
 • 3+1, E Mobiluar

1,000 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.45 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 129 m2, Ambjenti 3 E Mobiluar ...

600 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1, E Mobiluar

600 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.13 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 82.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1, E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.13 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 82 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

Shtepi me qera

690 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2wc, Ne Bllok (afer Sh.willson) Pallat I Ri Me Ashensor | Mobilim I Kompletuar | Kondi

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2bllk Tek Liqeni I Thate Ne Pallat Te Ri Me Ashensor | Parket | Kondicioner **elektro

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

1,000 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 3+1+parkim, Liqeni I Thate, Tirane. Pri+25106

700 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Kopshti Zologjik ( Me Pamje Nga Kopshti Zologjik )

900 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 2+1, Liqeni I Thate, Tirane. Pri+25529

900 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 3+1, Stadiumi Dinamo, Tiranë. Pri+24561

35,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartamenti Ne Astir

650 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek 21-shi ( Mondiali ) Post Parkimi

Me te preferuarat