Lista

250 Euro

 • 85.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.92 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 85 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

40,000 Leke

 • 112.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1 E Mobiluar

40,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 112 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

30,000 Leke

 • 95.00 m2
 • Kati 8
 • 2+1 E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 8 dhe ka nje siperfaqe prej 95 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

245 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

245 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 6
 • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.92 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

40,000 Leke

 • 100.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1 E Mobiluar

40,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 101.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 101 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 68.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 68 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

340 Euro

 • 71.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

340 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 71 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 77.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 77 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 120.00 m2
 • Kati 8
 • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.92 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 8 dhe ka nje siperfaqe prej 120 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

Shtepi me qera

500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

550 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament I Super Investuar Me Arkitekt - 2+1+bllk Tek Kopshti Botanik | Parket | Kondici

20,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera 1+1

17,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera

166 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartament Sp 55 M2

18,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jap Me Qera Gazoniere Rruga Durresit

18,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Shtepi 1+1 E Mobiluar

220 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Te Spitali Amerika Ii

15,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Garsoniere

Me te preferuarat