Lista

24,000 Leke

 • 50.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 Pa Mobiluar

24,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Pa Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.88 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 50 m2, Ambjenti 1+1 Pjeserisht ...

250 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.67 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

230 Euro

 • 50.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

230 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.68 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 50 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

330 Euro

 • 90.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.88 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 90 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

800 Euro

 • 99.00 m2
 • Kati 6
 • 2+1 E Mobiluar

800 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.43 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 99 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

550 Euro

 • 135.00 m2
 • Kati 7
 • 2+1 Pa Mobiluar

550 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Pa Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.61 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 135 m2, Ambjenti 2+1 Pjeserisht ...

350 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 8
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 8822.32 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 8 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

35,000 Leke

 • 113.00 m2
 • Kati 4
 • 3+1 E Mobiluar

35,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.88 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 113 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 66.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 Bosh

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.44 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 66 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

30,000 Leke

 • 60.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 Bosh

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.61 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

350 Euro

 • 80.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.88 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 105.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 Pa Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Pa Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.68 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 105 m2, Ambjenti 2+1 Pjeserisht ...

350 Euro

 • 72.00 m2
 • Kati 7
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.92 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 72 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 Pa Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Pa Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.44 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 2+1 Pjeserisht ...

Shtepi me qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2bllk (vilat Amerikane - Rr. Elbasanit) 1 Post Parkimi - Parket / Kondicioner / Grila

370 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+bllk, Modern Me Çdo Gjë Te Re (mine Peza) Kuzh. E Kompletuar **jug - Lindje || Kondi

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

700 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Ne Bllok ( Rruga Nikolla Tupe )

480 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek 21-dhjetori ( Frosina Plaku )

550 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Vilat Amerikane ( Terminali )

550 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek 21-shi ( Frosina Plaku )

500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 1+1 Tek Rruga Elbasanit ( Tek Higjena )

420 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 2+1+2, Rruga E Dibrës, Tiranë 420 € /muaj Id: Pro23855

Me te preferuarat