Lista

450 Euro

 • 133.00 m2
 • Kati 1
 • 3+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 117.14 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 133 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 2.31 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

800 Euro

 • 135.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 E Mobiluar

800 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 2.86 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 135 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 80.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 117.14 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

550 Euro

 • 167.00 m2
 • Kati 5
 • 3+1 E Mobiluar

550 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 1.74 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 167 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

340 Euro

 • 128.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

340 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 2.40 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 128 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 1.96 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 2.40 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

800 Euro

 • 135.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

800 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 117.14 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 135 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

420 Euro

 • 91.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1 E Mobiluar

420 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 117.14 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 91 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 105.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 116.92 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 105 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

340 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

340 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 2.40 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 75.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 16.64 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

650 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 E Mobiluar

650 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Kodra e Diellit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Kodra e Diellit", 2.86 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament 2+1+2wc + ** Me Parkim Personal Tek Ekomomiku (rr. Elbasanit) - Parket

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

30,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Me Qera 2+1

180 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament Bosh 1+1, Kthesa E Kamzes (una22684)

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepen Gazonjere Me Qera Prane Fakultetit Ekonomik

25,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet NjË Apartament Me Qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Rruga Mine Peza ( Qemal Stafa )

Me te preferuarat