Lista

250 Euro

 • 37.00 m2
 • Kati 4
 • Garsoniere, E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 0 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.70 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 37 m2, Ambjenti 0 E Mobiluar ...

550 Euro

 • 85.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1, E Mobiluar

550 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.70 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 85 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

1,200 Euro

 • 164.00 m2
 • Kati 9
 • 3+1, E Mobiluar

1,200 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.53 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 9 dhe ka nje siperfaqe prej 164 m2, Ambjenti 3 E Mobiluar ...

1,200 Euro

 • 164.00 m2
 • Kati 9
 • 3+1, E Mobiluar

1,200 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 9 dhe ka nje siperfaqe prej 164 m2, Ambjenti 3 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 125.00 m2
 • Kati 2
 • 3+1, E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 125 m2, Ambjenti 3 E Mobiluar ...

330 Euro

 • 58.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1, E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 58 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

499 Euro

 • 75.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1, E Mobiluar

499 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 4861.76 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

2,000 Euro

 • 185.00 m2
 • Kati 3
 • 3+1, E Mobiluar

2,000 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 185 m2, Ambjenti 3 E Mobiluar ...

330 Euro

 • 63.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1, Pa Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 Pa Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 63 m2, Ambjenti 2 Pjeserisht ...

550 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1, E Mobiluar

550 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 90.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1, E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 90 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 94.00 m2
 • Kati 3
 • 3+1, E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.70 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 94 m2, Ambjenti 3 E Mobiluar ...

600 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1, E Mobiluar

600 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

600 Euro

 • 75.00 m2
 • Kati 6
 • 1+1, E Mobiluar

600 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

Shtepi me qera

690 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2wc, Ne Bllok (afer Sh.willson) Pallat I Ri Me Ashensor | Mobilim I Kompletuar | Kondi

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2bllk Tek Liqeni I Thate Ne Pallat Te Ri Me Ashensor | Parket | Kondicioner **elektro

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

1,000 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 3+1+parkim, Liqeni I Thate, Tirane. Pri+25106

700 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Kopshti Zologjik ( Me Pamje Nga Kopshti Zologjik )

900 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 2+1, Liqeni I Thate, Tirane. Pri+25529

900 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 3+1, Stadiumi Dinamo, Tiranë. Pri+24561

35,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartamenti Ne Astir

650 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek 21-shi ( Mondiali ) Post Parkimi

Me te preferuarat