Lista

25,000 Leke

 • 80.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1, E Mobiluar

25,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 2.01 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 68.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1, E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 2.01 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 68 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1, E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 1.97 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 90.00 m2
 • Kati 7
 • 2+1, E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 2.52 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 90 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

30,000 Leke

 • 51.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1, E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 2.15 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 51 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

25,000 Leke

 • 65.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1, E Mobiluar

25,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 3.21 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 60.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1, Bosh

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 Bosh

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 1.67 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1 Bosh ...

30,000 Leke

 • 60.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1, E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 2.52 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 60.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1, Bosh

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 Bosh

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 1.88 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1 Bosh ...

24,000 Leke

 • 60.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1, Bosh

24,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 Bosh

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 3.76 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1 Bosh ...

210 Euro

 • 52.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1, Bosh

210 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 Bosh

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 162.58 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 52 m2, Ambjenti 1 Bosh ...

400 Euro

 • 92.00 m2
 • Kati 5
 • 3+1, E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 E Mobiluar

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 2.78 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 92 m2, Ambjenti 3 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1, Bosh

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 Bosh

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 1.88 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1 Bosh ...

240 Euro

 • 61.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1, E Mobiluar

240 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 1.67 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 61 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

Shtepi me qera

690 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2wc, Ne Bllok (afer Sh.willson) Pallat I Ri Me Ashensor | Mobilim I Kompletuar | Kondi

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2bllk Tek Liqeni I Thate Ne Pallat Te Ri Me Ashensor | Parket | Kondicioner **elektro

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

1,000 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 3+1+parkim, Liqeni I Thate, Tirane. Pri+25106

700 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Kopshti Zologjik ( Me Pamje Nga Kopshti Zologjik )

900 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 2+1, Liqeni I Thate, Tirane. Pri+25529

900 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 3+1, Stadiumi Dinamo, Tiranë. Pri+24561

35,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartamenti Ne Astir

650 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek 21-shi ( Mondiali ) Post Parkimi

Me te preferuarat