Lista apartament bosh

140 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 Bosh

140 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Fresku/Linze, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Fresku/Linze", 3.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

250 Euro

 • 95.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 2.90 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 95 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

17,000 Leke

 • 72.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

17,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Fresku/Linze, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Fresku/Linze", 2.78 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 72 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

245 Euro

 • 77.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 Bosh

245 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Bosh

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 10416.93 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 77 m2, Ambjenti 1+1 Bosh ...

27,000 Leke

 • 103.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 Bosh

27,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 2.90 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 103 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

330 Euro

 • 54.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 Bosh

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Bosh

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.34 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 54 m2, Ambjenti 1+1 Bosh ...

28,000 Leke

 • 120.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 Bosh

28,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 7474.24 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 120 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

30,000 Leke

 • 85.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 Bosh

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.75 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 85 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

20,000 Leke

 • 60.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 Bosh

20,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Bosh

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.85 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1+1 Bosh ...

370 Euro

 • 85.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 Bosh

370 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Bosh

Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo", 1.02 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 85 m2, Ambjenti 1+1 Bosh ...

450 Euro

 • 80.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1 Bosh

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 0.70 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

1,200 Euro

 • 200.00 m2
 • Kati 7
 • 1+1 Bosh

1,200 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Bosh

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 2.06 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 200 m2, Ambjenti 1+1 Bosh ...

450 Euro

 • 81.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 Bosh

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 0.70 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 81 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

25,000 Leke

 • 70.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 Bosh

25,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Bosh

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 7474.24 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 Bosh ...

apartament bosh

Shtepi me qera

330 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1 Me Parkim (oborr) Te Bunk'art-i Ne Fresk (vile Me Kamera) / 100% I Investuar: Parket,

1,400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Ultra 2+1+2wc+2bllk (myslym Shyr - Gjykata E Larte) Garazh Nentoksore || Arreduar Me Arkit

20,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera 1+1

17,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera

250 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartament 2+1 Tek Zogu I Zi.

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

18,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Hyrje 1+1 E Mobiluar Te Unaza E Re

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

166 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartament Sp 55 M2

Me te preferuarat