Lista apartament me qera astir

335 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 7
 • 2+1, E Mobiluar

335 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

170 Euro

 • 83.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1, Bosh

170 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 Bosh

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 83 m2, Ambjenti 1 Bosh ...

30,000 Leke

 • 105.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1, E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 105 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 72.00 m2
 • Kati 6
 • 1+1, E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 72 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 115.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1, E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 3.93 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 115 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 106.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1, E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 3.93 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 106 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

20,000 Leke

 • 80.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1, Bosh

20,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 Bosh

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 3.93 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 1 Bosh ...

170 Euro

 • 80.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1, Bosh

170 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 Bosh

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 3.93 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 1 Bosh ...

300 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1, E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 3.93 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

40,000 Leke

 • 83.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1, E Mobiluar

40,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 3.93 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 83 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

40,000 Leke

 • 100.00 m2
 • Kati 7
 • 2+1, E Mobiluar

40,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 3.93 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 75.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1, E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 2.87 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 6
 • 2+1, E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 2.87 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

30,000 Leke

 • 65.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1, E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 2.87 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

apartament me qera astir

Shtepi me qera

500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apt 1+1++ **garazhd Ne Cmim - 21 Dhejtor (mondiali) Pllt I Ri Me Ashensor || Mobilim Me Po

700 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Hera E Pare Me Qera: Super Apt 2+1+kzh. Me Vete+2wc**ne 21 Dhjetor (joena) | (verande & Ga

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 3+1 Lux Tek Kopshti Zologjik ( Post Prkimi )

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Shtepi Private 2+1 Ne Rrugen Pasho Hysa Siper Pallateve Te Magalem

380 Euro

Shtepi me qera - Tirane

🏠 Shtepi Me Qera 1+1🏠

17,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

🔴 Shtepi Me Qera Te Qytet Studenti

700 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Kopshti Zologjik ( Me Pamje Nga Kopshti Zologjik )

550 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni I Thate ( Rruga Ullishtes )

Me te preferuarat