Lista don bosko

40,000 Leke

 • 75.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

40,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 7421.41 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.92 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 125.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 125 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 74.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.29 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 74 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

295 Euro

 • 117.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 E Mobiluar

295 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 7421.41 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 117 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

420 Euro

 • 114.00 m2
 • Kati 9
 • 2+1 E Mobiluar

420 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 7421.41 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 9 dhe ka nje siperfaqe prej 114 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 96.00 m2
 • Kati 9
 • 2+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 7421.41 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 9 dhe ka nje siperfaqe prej 96 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.92 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

600 Euro

 • 130.00 m2
 • Kati 2
 • 3+1 E Mobiluar

600 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Rruga e Durresit/Zogu i zi, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Durresit/Zogu i zi", 1.40 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 130 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 53.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.72 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 53 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 72.00 m2
 • Kati 7
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 183.02 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 72 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 200.00 m2
 • Kati 10
 • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.92 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 10 dhe ka nje siperfaqe prej 200 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 90.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 7421.41 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 90 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

650 Euro

 • 125.00 m2
 • Kati 11
 • 2+1 E Mobiluar

650 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 1.40 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 11 dhe ka nje siperfaqe prej 125 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

don bosko

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament 2+1+2wc + ** Me Parkim Personal Tek Ekomomiku (rr. Elbasanit) - Parket

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

30,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Me Qera 2+1

180 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament Bosh 1+1, Kthesa E Kamzes (una22684)

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepen Gazonjere Me Qera Prane Fakultetit Ekonomik

25,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet NjË Apartament Me Qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Rruga Mine Peza ( Qemal Stafa )

Me te preferuarat