Lista garsoniere

300 Euro

 • 38.00 m2
 • Kati 3
 • 1+0 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.88 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 38 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 35.00 m2
 • Kati 6
 • 1+1 Bosh

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Bosh

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.73 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 35 m2, Ambjenti 1+1 Bosh ...

300 Euro

 • 35.00 m2
 • Kati 4
 • 1+0 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 35 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 39.00 m2
 • Kati 2
 • 1+0 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 2.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 39 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

330 Euro

 • 37.00 m2
 • Kati 2
 • 1+0 E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 2.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 37 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 45.00 m2
 • Kati 2
 • 1+0 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 45 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

370 Euro

 • 45.00 m2
 • Kati 1
 • 1+0 E Mobiluar

370 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 45 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

140 Leke

 • 10.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

140 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 10 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

330 Euro

 • 37.00 m2
 • Kati 2
 • 1+0 E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 37 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

garsoniere

Shtepi me qera

800 Euro

Shtepi me qera - Tirane

I Pabanuar Me Pare - 2+1+2wc (kop. Zoologjik - Liqeni) Cdo Gje E Re (100% E Paperdorur) ||

600 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apt I Ri, 2+1+depo (106m2) Te Liqeni I Thate < I Rinovuar Dhe Dizenjuar Me Arkitekt || Pll

550 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Kat Me Qera I Nje Vile Ne Tirane

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartamenti 1+1 Ne Rrugen 5 Maj

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Kati I 3 I Nje Vile

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Okazion. Me Qera Apartament 2+1 Ne Pallat Te Ri, Rruga E Kavajes - Perball Kompl Deliorgji

30,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Kerkoj Nje Vajze Per Ndarje Qeraje Te Jete E Punesuar

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Me Qira 1+1 Ne Bllok

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Brryli ( Tek Elda )

Me te preferuarat