Lista qera 1 1

180 Euro

 • 69.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

180 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 4.05 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 69 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

22,000 Leke

 • 45.00 m2
 • Kati 2
 • 1+0 E Mobiluar

22,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Rruga e Elbasanit/Ambasada USA, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Elbasanit/Ambasada USA", 2.06 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 45 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

25,000 Leke

 • 60.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 E Mobiluar

25,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Laprake, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Laprake", 2.35 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

30,000 Leke

 • 150.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1 E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.83 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 150 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

30,000 Leke

 • 56.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Rruga e Durresit/Zogu i zi, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Durresit/Zogu i zi", 0.84 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 56 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

20,000 Leke

 • 20.00 m2
 • Kati 2
 • 1+0 E Mobiluar

20,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.43 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 20 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 54.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 0.96 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 54 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

30,000 Leke

 • 160.00 m2
 • Kati 1
 • 3+1 E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.43 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 160 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

27,000 Leke

 • 68.00 m2
 • Kati 7
 • 1+1 E Mobiluar

27,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Laprake, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Laprake", 5969.87 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 68 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

220 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 Pa Mobiluar

220 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Pa Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.18 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 2+1 Pjeserisht ...

250 Euro

 • 106.00 m2
 • Kati 9
 • 2+1 E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ysberisht/Kombinat/Selite, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ysberisht/Kombinat/Selite", 3.57 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 9 dhe ka nje siperfaqe prej 106 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

230 Euro

 • 67.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

230 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Fresku/Linze, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Fresku/Linze", 3.57 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 67 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

210 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

210 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.18 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament 2+1+2wc + ** Me Parkim Personal Tek Ekomomiku (rr. Elbasanit) - Parket

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

30,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Me Qera 2+1

180 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament Bosh 1+1, Kthesa E Kamzes (una22684)

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepen Gazonjere Me Qera Prane Fakultetit Ekonomik

25,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet NjË Apartament Me Qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Rruga Mine Peza ( Qemal Stafa )

Me te preferuarat