Lista qera 1 1

300 Euro

 • 55.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 0.66 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 55 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

330 Euro

 • 122.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Rruga e Elbasanit/Ambasada USA, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Elbasanit/Ambasada USA", 1.46 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 122 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 73.00 m2
 • Kati 6
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.18 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 73 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

330 Euro

 • 78.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Rruga e Durresit/Zogu i zi, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Durresit/Zogu i zi", 0.96 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 78 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 106.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 Bosh

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 2.97 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 106 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

280 Euro

 • 152.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 E Mobiluar

280 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 3.14 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 152 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

125 Euro

 • 72.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 Bosh

125 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Bosh

Fresku/Linze, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Fresku/Linze", 52.61 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 72 m2, Ambjenti 1+1 Bosh ...

35,000 Leke

 • 70.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 E Mobiluar

35,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 7474.24 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Fresku/Linze, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Fresku/Linze", 4.36 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

36,000 Leke

 • 80.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 E Mobiluar

36,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 7474.24 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 7
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 1.99 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 130.00 m2
 • Kati 6
 • 3+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 0.70 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 130 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 125.00 m2
 • Kati 6
 • 2+1 Pa Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Pa Mobiluar

Don Bosko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Don Bosko", 8880.67 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 125 m2, Ambjenti 2+1 Pjeserisht ...

350 Euro

 • 80.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Brryli/Rruga Bardhyl, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Brryli/Rruga Bardhyl", 1.54 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Lokacion Premium: 2+1+bllk (liqeni- Gambero) ++ Me Parkim Personal** >>ashensor || Arredim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

28,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Gazonjere Te Rruga E Elbasanit

280 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qira / Apa 1+1 / Bulevardi I Ri / Id Ap4011446

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Shtepi Me Qera Afer Institutit Bujqesor Te Tiranes

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Vile Me Qera Ne Tirane Tek Fresku

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap Tek Kopshti Botanik ((((xhamia ))))

80,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Prone Me Qera

Me te preferuarat