Lista qera 1 1

250 Euro

 • 62.00 m2
 • Kati 7
 • 1+1 E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ysberisht/Kombinat/Selite, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ysberisht/Kombinat/Selite", 3.76 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 62 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 90.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.41 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 90 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 78.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Rruga e Elbasanit/Ambasada USA, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Elbasanit/Ambasada USA", 0.82 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 78 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

23,000 Leke

 • 70.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 Bosh

23,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Bosh

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 3.20 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 Bosh ...

30,000 Leke

 • 97.00 m2
 • Kati 8
 • 2+1 E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 7474.24 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 8 dhe ka nje siperfaqe prej 97 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

200 Euro

 • 25.00 m2
 • Kati 1
 • 1+0 E Mobiluar

200 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 0.69 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 25 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

380 Euro

 • 80.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

380 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 115.00 m2
 • Kati 8
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 3.17 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 8 dhe ka nje siperfaqe prej 115 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 52.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 8632.87 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 52 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

260 Euro

 • 36.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

260 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.88 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 36 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

180 Euro

 • 45.00 m2
 • Kati 6
 • 1+1 Bosh

180 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Bosh

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 3.17 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 45 m2, Ambjenti 1+1 Bosh ...

250 Euro

 • 90.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 Pa Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Pa Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 2.08 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 90 m2, Ambjenti 2+1 Pjeserisht ...

42,000 Leke

 • 110.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1 E Mobiluar

42,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

140 Euro

 • 40.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

140 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Qyteti Studenti/Vilat Gjermane, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Qyteti Studenti/Vilat Gjermane", 0.85 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 40 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament 2+1+2wc + ** Me Parkim Personal Tek Ekomomiku (rr. Elbasanit) - Parket

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

30,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Me Qera 2+1

180 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament Bosh 1+1, Kthesa E Kamzes (una22684)

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepen Gazonjere Me Qera Prane Fakultetit Ekonomik

25,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet NjË Apartament Me Qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Rruga Mine Peza ( Qemal Stafa )

Me te preferuarat