Lista

400 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1, E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.42 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 60.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1, Pa Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 Pa Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1 Pjeserisht ...

400 Euro

 • 90.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1, E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 90 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

595 Euro

 • 68.00 m2
 • Kati 7
 • 1+1, E Mobiluar

595 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 68 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

750 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 6
 • 2+1, E Mobiluar

750 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 1.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 50.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1, E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 50 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 105.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1, E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 105 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

650 Euro

 • 88.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1, E Mobiluar

650 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.70 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 88 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

270 Euro

 • 50.00 m2
 • Kati 4
 • Garsoniere, E Mobiluar

270 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 0 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 50 m2, Ambjenti 0 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 72.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1, E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 103.30 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 72 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

1,000 Euro

 • 127.00 m2
 • Kati 9
 • 2+1, E Mobiluar

1,000 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.39 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 9 dhe ka nje siperfaqe prej 127 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 60.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1, E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1 E Mobiluar ...

40,000 Leke

 • 82.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1, E Mobiluar

40,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 2.87 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 82 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

600 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1, Bosh

600 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1 Bosh

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.50 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1 Bosh ...

Shtepi me qera

500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apt 1+1++ **garazhd Ne Cmim - 21 Dhejtor (mondiali) Pllt I Ri Me Ashensor || Mobilim Me Po

700 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Hera E Pare Me Qera: Super Apt 2+1+kzh. Me Vete+2wc**ne 21 Dhjetor (joena) | (verande & Ga

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 3+1 Lux Tek Kopshti Zologjik ( Post Prkimi )

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Shtepi Private 2+1 Ne Rrugen Pasho Hysa Siper Pallateve Te Magalem

380 Euro

Shtepi me qera - Tirane

🏠 Shtepi Me Qera 1+1🏠

17,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

🔴 Shtepi Me Qera Te Qytet Studenti

700 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Kopshti Zologjik ( Me Pamje Nga Kopshti Zologjik )

550 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni I Thate ( Rruga Ullishtes )

Me te preferuarat