Lista kristal center

350 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

29,000 Leke

 • 50.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

29,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.10 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 50 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.96 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 60.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

35,000 Leke

 • 103.00 m2
 • Kati 8
 • 2+1 E Mobiluar

35,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.74 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 8 dhe ka nje siperfaqe prej 103 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

360 Euro

 • 95.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

360 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 95 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 60.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.92 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 66.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 66 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 74.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 74 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 60.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

kristal center

Shtepi me qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Kopshti Zoologjik ^^ Rest. Gambero (i Pabanuar Me Pare) ++ 1 Garazh/ Per 2 Makina (pallat

490 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Te Mulliri Ne Myslym Shyr **2+1+2wc+2bllkn** I Apt Harmonik & Ngrohte - Pallat I Ri - Me P

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

200 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Garsionere Per Qira Tek Fakulteti I Shkencave!

200 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 1+1,gjimnazi "partizani", Tiranë.

250 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Garzoniere, Bllok, Tirane

25,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartament 2+1 Tek Bulevardi Zogu I Pare (prane Ish Aluizmit)

350 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 2+1, Vasil Shanto, Tiranë

Me te preferuarat