Lista liqeni i thate

400 Euro

 • 85.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo", 2.34 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 85 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.71 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 90.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.45 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 90 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 60.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.45 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 140.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.45 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 140 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

430 Euro

 • 127.00 m2
 • Kati 3
 • 3+1 E Mobiluar

430 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.26 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 127 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

360 Euro

 • 102.00 m2
 • Kati 4
 • 3+1 E Mobiluar

360 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 108.86 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 102 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

40,000 Leke

 • 95.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 E Mobiluar

40,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.45 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 95 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 64.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.71 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 64 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 63.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 56.87 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 63 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 87.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.45 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 87 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 74.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.71 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 74 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 71.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.71 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 71 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Liqeni i thate/Kopshti botanik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Liqeni i thate/Kopshti botanik", 2.26 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

liqeni i thate

Shtepi me qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Kopshti Zoologjik ^^ Rest. Gambero (i Pabanuar Me Pare) ++ 1 Garazh/ Per 2 Makina (pallat

490 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Te Mulliri Ne Myslym Shyr **2+1+2wc+2bllkn** I Apt Harmonik & Ngrohte - Pallat I Ri - Me P

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

200 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Garsionere Per Qira Tek Fakulteti I Shkencave!

200 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 1+1,gjimnazi "partizani", Tiranë.

250 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Garzoniere, Bllok, Tirane

25,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartament 2+1 Tek Bulevardi Zogu I Pare (prane Ish Aluizmit)

350 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 2+1, Vasil Shanto, Tiranë

Me te preferuarat