Lista misto mame

30,000 Leke

 • 100.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ysberisht/Kombinat/Selite, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ysberisht/Kombinat/Selite", 3.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

23,000 Leke

 • 65.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

23,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 3.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

25,000 Leke

 • 90.00 m2
 • Kati 6
 • 2+1 E Mobiluar

25,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ysberisht/Kombinat/Selite, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ysberisht/Kombinat/Selite", 3.57 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 90 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

23,000 Leke

 • 80.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

23,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ysberisht/Kombinat/Selite, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ysberisht/Kombinat/Selite", 3.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

23,000 Leke

 • 65.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

23,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ysberisht/Kombinat/Selite, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ysberisht/Kombinat/Selite", 4.47 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

27,000 Leke

 • 70.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

27,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ysberisht/Kombinat/Selite, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ysberisht/Kombinat/Selite", 4.47 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

23,000 Leke

 • 65.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

23,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ysberisht/Kombinat/Selite, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ysberisht/Kombinat/Selite", 4.47 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

misto mame

Shtepi me qera

330 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1 Me Parkim (oborr) Te Bunk'art-i Ne Fresk (vile Me Kamera) / 100% I Investuar: Parket,

1,400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Ultra 2+1+2wc+2bllk (myslym Shyr - Gjykata E Larte) Garazh Nentoksore || Arreduar Me Arkit

20,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera 1+1

17,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera

250 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartament 2+1 Tek Zogu I Zi.

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

18,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Hyrje 1+1 E Mobiluar Te Unaza E Re

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

166 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartament Sp 55 M2

Me te preferuarat