Lista myslym shyri

25,000 Leke

 • 30.00 m2
 • Kati 1
 • 1+0 E Mobiluar

25,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.81 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 30 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

20,000 Leke

 • 30.00 m2
 • Kati 5
 • 1+0 E Mobiluar

20,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "21 Dhjetori/Rruga e Kavajes", 1.09 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 30 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

380 Euro

 • 80.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

380 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

33,000 Leke

 • 65.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

33,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

40,000 Leke

 • 85.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 Pa Mobiluar

40,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Pa Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 85 m2, Ambjenti 2+1 Pjeserisht ...

350 Euro

 • 118.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 118 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

380 Euro

 • 80.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

380 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 121.00 m2
 • Kati 7
 • 2+1 Bosh

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.52 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 121 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

300 Euro

 • 62.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 62 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 75.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

40,000 Leke

 • 70.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

40,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.59 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 81.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 81 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

280 Euro

 • 63.00 m2
 • Kati 9
 • 1+0 E Mobiluar

280 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 9 dhe ka nje siperfaqe prej 63 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 Bosh

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

myslym shyri

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament 2+1+2wc + ** Me Parkim Personal Tek Ekomomiku (rr. Elbasanit) - Parket

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

30,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Me Qera 2+1

180 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament Bosh 1+1, Kthesa E Kamzes (una22684)

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepen Gazonjere Me Qera Prane Fakultetit Ekonomik

25,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet NjË Apartament Me Qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Rruga Mine Peza ( Qemal Stafa )

Me te preferuarat