Lista pazari i ri

330 Euro

 • 85.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.56 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 85 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 94.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 1.11 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 94 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 75.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.56 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 78.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.85 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 78 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

430 Euro

 • 160.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

430 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 160 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

800 Euro

 • 150.00 m2
 • Kati 7
 • 3+1 E Mobiluar

800 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.56 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 150 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

520 Euro

 • 120.00 m2
 • Kati 6
 • 2+1 E Mobiluar

520 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.56 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 120 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 112.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 113.04 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 112 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

650 Euro

 • 94.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

650 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.92 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 94 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

pazari i ri

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament 2+1+2wc + ** Me Parkim Personal Tek Ekomomiku (rr. Elbasanit) - Parket

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

30,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Me Qera 2+1

180 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament Bosh 1+1, Kthesa E Kamzes (una22684)

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepen Gazonjere Me Qera Prane Fakultetit Ekonomik

25,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet NjË Apartament Me Qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Rruga Mine Peza ( Qemal Stafa )

Me te preferuarat