Lista pazari ri

800 Euro

 • 115.00 m2
 • Kati 8
 • 2+1 E Mobiluar

800 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.56 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 8 dhe ka nje siperfaqe prej 115 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

400 Euro

 • 90.00 m2
 • Kati 8
 • 2+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.56 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 8 dhe ka nje siperfaqe prej 90 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 73.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.56 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 73 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 1.11 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

800 Euro

 • 92.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 E Mobiluar

800 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.56 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 92 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 105.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.56 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 105 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 100.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 1.11 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 105.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 1.11 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 105 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

750 Euro

 • 120.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

750 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.56 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 120 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

750 Euro

 • 125.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

750 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.83 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 125 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

750 Euro

 • 120.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

750 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.83 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 120 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 102.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe", 0.56 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 102 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

pazari ri

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Lokacion Premium: 2+1+bllk (liqeni- Gambero) ++ Me Parkim Personal** >>ashensor || Arredim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

28,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Gazonjere Te Rruga E Elbasanit

280 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qira / Apa 1+1 / Bulevardi I Ri / Id Ap4011446

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Shtepi Me Qera Afer Institutit Bujqesor Te Tiranes

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Vile Me Qera Ne Tirane Tek Fresku

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap Tek Kopshti Botanik ((((xhamia ))))

80,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Prone Me Qera

Me te preferuarat