Lista qytet studenti

25,000 Leke

 • 95.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

25,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Qyteti Studenti/Vilat Gjermane, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Qyteti Studenti/Vilat Gjermane", 1.69 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 95 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

20,000 Leke

 • 70.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

20,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Qyteti Studenti/Vilat Gjermane, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Qyteti Studenti/Vilat Gjermane", 1.86 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

15,000 Leke

 • 57.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

15,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Qyteti Studenti/Vilat Gjermane, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Qyteti Studenti/Vilat Gjermane", 1.46 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 57 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

28,000 Leke

 • 110.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

28,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Qyteti Studenti/Vilat Gjermane, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Qyteti Studenti/Vilat Gjermane", 1.25 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

2,600 Euro

 • 477.00 m2
 • Kati 3
 • 5+1 E Mobiluar

2,600 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 5+1 E Mobiluar

Sauk, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sauk", 4.68 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 477 m2, Ambjenti 5+1 E Mobiluar ...

qytet studenti

Shtepi me qera

330 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1 Me Parkim (oborr) Te Bunk'art-i Ne Fresk (vile Me Kamera) / 100% I Investuar: Parket,

1,400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Ultra 2+1+2wc+2bllk (myslym Shyr - Gjykata E Larte) Garazh Nentoksore || Arreduar Me Arkit

20,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera 1+1

17,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera

250 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartament 2+1 Tek Zogu I Zi.

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

18,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Hyrje 1+1 E Mobiluar Te Unaza E Re

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

166 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartament Sp 55 M2

Me te preferuarat