Lista rruga gramoz pashko

450 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Rruga e Elbasanit/Ambasada USA, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Elbasanit/Ambasada USA", 1.75 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 1
 • 1+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Rruga e Elbasanit/Ambasada USA, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Elbasanit/Ambasada USA", 1.75 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 130.00 m2
 • Kati 3
 • 3+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Rruga e Elbasanit/Ambasada USA, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Elbasanit/Ambasada USA", 1.75 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 130 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

1,500 Euro

 • 130.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

1,500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Qyteti Studenti/Vilat Gjermane, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Qyteti Studenti/Vilat Gjermane", 1.75 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 130 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

600 Euro

 • 130.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

600 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Rruga e Elbasanit/Ambasada USA, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Elbasanit/Ambasada USA", 1.75 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 130 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

1,000 Euro

 • 130.00 m2
 • Kati 2
 • 3+1 E Mobiluar

1,000 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Rruga e Elbasanit/Ambasada USA, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Elbasanit/Ambasada USA", 1.75 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 130 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

rruga gramoz pashko

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Lokacion Premium: 2+1+bllk (liqeni- Gambero) ++ Me Parkim Personal** >>ashensor || Arredim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

28,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Gazonjere Te Rruga E Elbasanit

280 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qira / Apa 1+1 / Bulevardi I Ri / Id Ap4011446

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Shtepi Me Qera Afer Institutit Bujqesor Te Tiranes

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Vile Me Qera Ne Tirane Tek Fresku

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap Tek Kopshti Botanik ((((xhamia ))))

80,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Prone Me Qera

Me te preferuarat