Lista sheshi skenderbej

800 Euro

 • 63.00 m2
 • Kati 8
 • 1+1 Pa Mobiluar

800 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 Pa Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.08 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 8 dhe ka nje siperfaqe prej 63 m2, Ambjenti 1+1 Pjeserisht ...

39,000 Leke

 • 100.00 m2
 • Kati 4
 • 3+1 E Mobiluar

39,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.08 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 7
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.08 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 60.00 m2
 • Kati 7
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri", 0.08 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 7 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

sheshi skenderbej

Shtepi me qera

500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

550 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament I Super Investuar Me Arkitekt - 2+1+bllk Tek Kopshti Botanik | Parket | Kondici

20,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera 1+1

17,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera

166 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartament Sp 55 M2

18,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jap Me Qera Gazoniere Rruga Durresit

18,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Shtepi 1+1 E Mobiluar

220 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Te Spitali Amerika Ii

15,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Garsoniere

Me te preferuarat