Lista tregu elektrik

350 Euro

 • 140.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 0.66 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 140 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

350 Euro

 • 79.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.25 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 79 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

30,000 Leke

 • 75.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 Bosh

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.18 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

350 Euro

 • 73.00 m2
 • Kati 6
 • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.18 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 73 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

43,000 Leke

 • 94.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

43,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.25 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 94 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

1,000 Euro

 • 331.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

1,000 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 0.66 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 331 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 95.00 m2
 • Kati 3
 • 2+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.18 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 95 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 6
 • 2+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.18 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 6 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

tregu elektrik

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Lokacion Premium: 2+1+bllk (liqeni- Gambero) ++ Me Parkim Personal** >>ashensor || Arredim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

28,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Gazonjere Te Rruga E Elbasanit

280 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qira / Apa 1+1 / Bulevardi I Ri / Id Ap4011446

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Shtepi Me Qera Afer Institutit Bujqesor Te Tiranes

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Vile Me Qera Ne Tirane Tek Fresku

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap Tek Kopshti Botanik ((((xhamia ))))

80,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Prone Me Qera

Me te preferuarat