Lista vilat gjermane

500 Euro

  • 145.00 m2
  • Kati 3
  • 2+1 E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Rruga e Elbasanit/Ambasada USA, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Elbasanit/Ambasada USA", 2.25 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 145 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

30,000 Leke

  • 160.00 m2
  • Kati 3
  • 3+1 E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Qyteti Studenti/Vilat Gjermane, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Qyteti Studenti/Vilat Gjermane", 1.74 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 160 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

350 Euro

  • 145.00 m2
  • Kati 2
  • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Qyteti Studenti/Vilat Gjermane, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Qyteti Studenti/Vilat Gjermane", 1.74 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 145 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

vilat gjermane

Shtepi me qera

500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

550 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament I Super Investuar Me Arkitekt - 2+1+bllk Tek Kopshti Botanik | Parket | Kondici

20,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera 1+1

17,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Shtepi Me Qera

166 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Apartament Sp 55 M2

18,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jap Me Qera Gazoniere Rruga Durresit

18,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet Me Qera Shtepi 1+1 E Mobiluar

220 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Te Spitali Amerika Ii

15,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Garsoniere

Me te preferuarat