Lista

30,000 Leke

 • 70.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1 E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Rruga e Durresit/Zogu i zi, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Durresit/Zogu i zi", 0.89 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

180 Euro

 • 69.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

180 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Astiri/Unaza e re/Teodor Keko", 4.05 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 69 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

22,000 Leke

 • 45.00 m2
 • Kati 2
 • 1+0 E Mobiluar

22,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Rruga e Elbasanit/Ambasada USA, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Elbasanit/Ambasada USA", 2.06 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 45 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

25,000 Leke

 • 60.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

25,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 1.43 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 84.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo", 1.26 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 84 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

30,000 Leke

 • 56.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Rruga e Durresit/Zogu i zi, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Durresit/Zogu i zi", 0.84 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 56 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

300 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 5
 • 1+1 E Mobiluar

300 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Komuna e parisit, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Komuna e parisit", 1.62 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

22,000 Leke

 • 74.00 m2
 • Kati 5
 • 2+1 E Mobiluar

22,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Fresku/Linze, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Fresku/Linze", 6874.59 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 74 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

20,000 Leke

 • 35.00 m2
 • Kati 2
 • 1+0 E Mobiluar

20,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+0 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.43 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 35 m2, Ambjenti 1+0 E Mobiluar ...

30,000 Leke

 • 60.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Brryli/Rruga Bardhyl, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Brryli/Rruga Bardhyl", 1.49 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 60 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

28,000 Leke

 • 97.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 Pa Mobiluar

28,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Pa Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.88 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 97 m2, Ambjenti 2+1 Pjeserisht ...

27,000 Leke

 • 67.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

27,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.88 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 67 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

250 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 E Mobiluar

250 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 1.61 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

25,000 Leke

 • 70.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1 Pa Mobiluar

25,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Pa Mobiluar

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio", 1.74 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 2+1 Pjeserisht ...

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament 2+1+2wc + ** Me Parkim Personal Tek Ekomomiku (rr. Elbasanit) - Parket

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

30,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Me Qera 2+1

180 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament Bosh 1+1, Kthesa E Kamzes (una22684)

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepen Gazonjere Me Qera Prane Fakultetit Ekonomik

25,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet NjË Apartament Me Qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Rruga Mine Peza ( Qemal Stafa )

Me te preferuarat