Lista kompleksi grand

330 Euro

 • 110.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1, E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 110 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 140.00 m2
 • Kati 2
 • 3+1, Pa Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 Pa Mobiluar

Laprake, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Laprake", 1.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 140 m2, Ambjenti 3 Pjeserisht ...

330 Euro

 • 200.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1, E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Qyteti Studenti/Vilat Gjermane, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Qyteti Studenti/Vilat Gjermane", 1.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 200 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 140.00 m2
 • Kati 2
 • 3+1, E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 E Mobiluar

Rruga e Elbasanit/Ambasada USA, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Elbasanit/Ambasada USA", 1.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 140 m2, Ambjenti 3 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 140.00 m2
 • Kati 2
 • 3+1, E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 140 m2, Ambjenti 3 E Mobiluar ...

500 Euro

 • 140.00 m2
 • Kati 2
 • 3+1, E Mobiluar

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3 E Mobiluar

Qyteti Studenti/Vilat Gjermane, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Qyteti Studenti/Vilat Gjermane", 1.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 140 m2, Ambjenti 3 E Mobiluar ...

330 Euro

 • 120.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1, E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 120 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

330 Euro

 • 120.00 m2
 • Kati 2
 • 2+1, E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.63 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 120 m2, Ambjenti 2 E Mobiluar ...

kompleksi grand

Shtepi me qera

500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apt 2+1 Te Fshn (st. Trenit) - Pllt I 2015 || Mobilim Cilesore || Kondicioner || Kuzhine E

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera Elitare: Super Apt 2+1+**2 Verand. (qender - Rr. Barrikadave) 80k Euro Investim **pll

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+garazhd Super Lux Tek Kopshti Zologjik ( Pavarotti )

700 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Kopshti Zologjik ( Me Pamje Nga Kopshti Zologjik )

900 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 3+1, Stadiumi Dinamo, Tiranë. Pri+24561

350 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 1+1 Tek Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 Ngjitur )

700 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 2+1+post Parkimi, Kompleksi Sima Com. Pri+24761

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament 2+1+2, Rruga E Bogdanëve, Tiranë 750 € /muaj Id: Pro23902

500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1+2 Tek 21-shi Rezidenca Alba

Me te preferuarat