Lista ne durres

30,000 Leke

 • 56.00 m2
 • Kati 2
 • 1+1 E Mobiluar

30,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Rruga e Durresit/Zogu i zi, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Durresit/Zogu i zi", 0.84 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 56 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

320 Euro

 • 70.00 m2
 • Kati 3
 • 1+1 E Mobiluar

320 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Rruga e Durresit/Zogu i zi, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Durresit/Zogu i zi", 0.84 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 70 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

600 Euro

 • 130.00 m2
 • Kati 2
 • 3+1 E Mobiluar

600 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Rruga e Durresit/Zogu i zi, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Durresit/Zogu i zi", 1.40 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 130 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

25,000 Leke

 • 130.00 m2
 • Kati 5
 • 3+1 Pa Mobiluar

25,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Durres 3+1 Pa Mobiluar

Qender, Durres - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Durres ne zonen e "Qender", 7437.57 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 5 dhe ka nje siperfaqe prej 130 m2, Ambjenti 3+1 Pjeserisht ...

500 Euro

 • 69.00 m2
 • Kati 4
 • 2+1 Bosh

500 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Rruga e Durresit/Zogu i zi, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Durresit/Zogu i zi", 0.84 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 69 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

400 Euro

 • 67.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

400 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Rruga e Durresit/Zogu i zi, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Durresit/Zogu i zi", 0.84 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 67 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

450 Euro

 • 65.00 m2
 • Kati 4
 • 1+1 E Mobiluar

450 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 1+1 E Mobiluar

Rruga e Durresit/Zogu i zi, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Rruga e Durresit/Zogu i zi", 0.84 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 4 dhe ka nje siperfaqe prej 65 m2, Ambjenti 1+1 E Mobiluar ...

36,000 Leke

 • 75.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 E Mobiluar

36,000 Leke - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja", 0.84 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

210 Euro

 • 80.00 m2
 • Kati 1
 • 2+1 Bosh

210 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 Bosh

Laprake, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Laprake", 0.84 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 1 dhe ka nje siperfaqe prej 80 m2, Ambjenti 2+1 Bosh ...

ne durres

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament 2+1+2wc + ** Me Parkim Personal Tek Ekomomiku (rr. Elbasanit) - Parket

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

30,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Me Qera 2+1

180 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament Bosh 1+1, Kthesa E Kamzes (una22684)

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepen Gazonjere Me Qera Prane Fakultetit Ekonomik

25,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet NjË Apartament Me Qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Rruga Mine Peza ( Qemal Stafa )

Me te preferuarat