Lista petro nini

330 Euro

  • 89.00 m2
  • Kati 8
  • 2+1 E Mobiluar

330 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Ali Demi/Tregu Elektrik, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Ali Demi/Tregu Elektrik", 1.18 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 8 dhe ka nje siperfaqe prej 89 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

350 Euro

  • 75.00 m2
  • Kati 2
  • 2+1 E Mobiluar

350 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 2+1 E Mobiluar

Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo", 0.67 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 2 dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2, Ambjenti 2+1 E Mobiluar ...

600 Euro

  • 123.00 m2
  • Kati 3
  • 3+1 E Mobiluar

600 Euro - Shtepi Me Qera Ne Tirane 3+1 E Mobiluar

Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo, Tirane - Jepet Shtepi me qera e cila ndodhet ne Tirane ne zonen e "Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo", 0.67 Km nga qendra, Kjo Shtepi me qera ndodhet ne katin e 3 dhe ka nje siperfaqe prej 123 m2, Ambjenti 3+1 E Mobiluar ...

petro nini

Shtepi me qera

450 Euro

Shtepi me qera - Tirane

2+1+2 Wc+3 Bllk (ekonomiku) - Hera E Pare Me Qera (ndertes E 2020) Me Parkim & Tarrace Te

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Apartament 2+1+2wc + ** Me Parkim Personal Tek Ekomomiku (rr. Elbasanit) - Parket

1,500 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Liqeni ( Pavarotti ) Parkim

750 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Te Kodra E Diellit ( Rezidenca 1 )

30,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Apartament Me Qera 2+1

180 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Qera, Apartament Bosh 1+1, Kthesa E Kamzes (una22684)

22,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepen Gazonjere Me Qera Prane Fakultetit Ekonomik

25,000 Leke

Shtepi me qera - Tirane

Jepet NjË Apartament Me Qera

400 Euro

Shtepi me qera - Tirane

Super Ap 2+1 Tek Rruga Mine Peza ( Qemal Stafa )

Me te preferuarat